• MYB 2: Voormalig Olympisch volleybal kampioen, Guido Görtzen, over presteren en werken in Zuid Korea

    Door Ronnie Couwenberg op 24 februari 2017

In deze podcast aflevering is Guido Görtzen (1970) te gast. Görtzen is een voormalig Nederlands volleybalinternational en speelde het grootste gedeelte van zijn profcarrière in landen met grote competities zoals: Italië, Japan en Rusland. Hij kwam 425 keer uit voor Oranje, nam deel aan drie Olympische Spelen en won op de Spelen van Atlanta in 1996 Olympisch goud.

In 2016 werd hij in zijn eerste jaar als hoofdtrainer direct kampioen van de topdivisie en promoveerde met Peelpush uit het Limburgse Meijl naar de Eredivisie. Görtzen kreeg het voor elkaar om voor het eerst in 28 jaar weer te promoveren naar de Eredivisie met een Limburgs mannenvolleybal team. Görtzen’s zijn ambities reikten verder dan wat Peelpush te bieden had. Hij vertrok bij de club uit Meijl en zocht het avontuur in Zuid Korea. Hier werkt hij als assistent trainer bij het mannenvolleybal team de Korean Air Jumbos.

In deze podcast aflevering deelt Guido:

  • Zijn visie op presteren.
  • Inzichten uit de Koreaanse prestatiecultuur.
  • Zijn belangrijkste levenslessen.

Bedankt voor het luisteren!

Wil je jouw mening delen? Heb je een vraag?  Dit kan via Facebook.

Abonneren op deze podcast kan via iTunes. Net als het achterlaten van een review of een waardering. Ze zijn belangrijk voor me en ik lees ze allemaal.

Nogmaals hartelijk dank aan Guido Görtzen en tot de volgende keer.

GAST VAN VANDAAG

Guido Görtzen

FACEBOOK:
Guido Görtzen

Beluister de nieuwste podcasts hier…

Nieuwe blogs direct in je inbox?

Maak je geen zorgen, ik heb ook een hekel aan spam.

Powered by ConvertKit