Als bedrijf loop je regelmatig tegen dingen aan waar je intern niet gelijk een oplossing voor weet. Wij hebben daar in het verleden ook wel eens mee te maken gekregen. Je kan in dit soort situaties dan zelf eigenwijs op zoek gaan naar een oplossing, maar je kan ook gewoon een expert inhuren.

Business coach Ronnie Couwenberg is zo’n expert. Sinds 2019 helpt Ronnie ons bij het overwinnen van verschillende uitdagingen.

Kennismaken met Ronnie

Ik leerde Ronnie kennen tijdens een meeting van Directeuren Netwerk. Hij fungeerde hier als tafelvoorzitter. Het enthousiasme waarmee Ronnie toen over zijn werkwijze vertelde, sprak mij direct aan. Ronnie is namelijk uiterst direct en gestructureerd.

Precies wat ik nodig heb!

Hij zorgt ervoor dat zaken zo snel mogelijk worden aangepakt. Vooral de zaken waar ik tegenop zie en waarvan ik geneigd ben om ze voor me uit te schuiven. Ronnie is dan als het ware de stok achter de deur.

Vooruitgang realiseren

Sinds we de samenwerking met Ronnie zijn gestart heeft hij ons al met enorm veel dingen geholpen. Door hem hebben wij bijvoorbeeld geleerd om sneller en daadkrachtiger beslissingen te nemen. Zo hebben wij samen met Ronnie onze perfecte klant in kaart gebracht en vervolgens ook gelijk uitgestippeld hoe we deze het beste kunnen benaderen.

Daarnaast daagt hij ons regelmatig uit om buiten onze comfortzone te treden. Denk bijvoorbeeld aan het plegen van koude acquisitie, dat is nou niet bepaald een hobby van mij. Het was aanvankelijk dan ook niet altijd even makkelijk om dit soort zaken daadkrachtig uit te voeren, maar we plukken er nu wel de vruchten van!

Nog een ander waardevol initiatief dat door Ronnie zijn coaching is ontstaan, is de ochtendbespreking. Deze bespreking heeft ervoor gezorgd dat ieder teamlid precies weet wat er die dag op de planning staat. Dit heeft de interne communicatie enorm verbeterd.

Kort samengevat is Ronnie zijn bijdrage van onschatbare waarde voor ons. We bevelen Ronnie zijn diensten dan ook van harte aan!

Bedankt Ronnie!

Geef een reactie