Niet vaak kom je mensen tegen met dezelfde passie, energie en commitment als die van Ronnie. Dat vertaalt zich in coachsessies waarbij hij urenlang met tomeloze inzet met jou samen gaat werken aan een resultaat. In de gesprekken met Ronnie worden pijnpunten blootgelegd, of je dat nu wil of niet. Maar die pijn is nodig om te groeien, als mens én als zakenman. Door Ronnie heb ik een zeer moeilijke zakelijke knoop door moeten hakken waar ik al jaren mee liep. Hij hield me spiegel voor waardoor mijn dilemma opeens kraakhelder werd. Deze beslissing heeft me daarna heel veel goeds gebracht.

Ronnie stelt de juiste vragen, luistert naar wat je vertelt, maar neemt ook de dingen op die de mond niet zegt maar het lichaam wel.
Het is een boekenwurm en heeft zo’n beetje al het belangrijke materiaal wat ertoe doet gelezen. Dat gecombineerd met de opgedane praktijkervaring uit zijn carrière, geeft hem een overvloed aan kennis, maar weet deze gedoseerd en effectief over te brengen. Urenlange coachsessies zijn geen enkel probleem voor Ronnie, de laatste minuut gaat met dezelfde energie als de eerste, iets wat ik elke keer weer heel bijzonder vind.

Ronnie is een onmisbare factor geworden binnen mijn onderneming. Met hem aan mijn zij weet ik dat ik groei, soms met hele grote stappen, soms met kleinere, maar áltijd met resultaat. Je verbindt snel met Ronnie wat maakt dat het niet altijd zakelijk hoeft te zijn, maar dat er ook ruimte is voor een leuk praatje met een (flauwe) grap on the side. Kortom, Ronnie biedt het hele pakket en is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en zakelijke groei.

Geef een reactie