Je wilt het beste uit je team halen

Je wilt dat teamleden effectief met elkaar communiceren, optimaal samenwerken en gemeenschappelijke doelen realiseren. Je wilt dat mensen in hun kracht staan, hun potentieel bevrijden en het beste uit zichzelf en uit elkaar halen.

Individuele coaching

Ik help je met vraagstukken over leiderschap, teamontwikkeling en bij het creëren van een prestatiecultuur.

Interim coaching en training

 Je wilt intensieve coaching en training op de werkvloer en hulp bij het opzetten en uitrollen van het strategische actieplan.

Tegen welke uitdaging loop je aan?

  • Er zijn veel conflicten binnen je team en je wilt de communicatie, sfeer en samenwerking verbeteren.
  • Je bouwt aan een nieuw team en wilt ondersteuning bij het creëren van een prestatiecultuur en teamontwikkeling.
  • Teams fuseren en je wilt dat de mensen zo snel mogelijk optimaal gaan samenwerken.
  • Je wilt een nieuwe weg met je team inslaan en hebt ondersteuning bij deze transformatie nodig.
  • Je wilt mensen trainen in effectieve communicatie en ze helpen met het verleggen van grenzen en bevrijden van potentieel. Lees meer over workshops die hiervoor ontworpen zijn.

Succes is een teamsport

Bij succes is een teamsport richten we ons op het creëren van een prestatiecultuur, waarin mensen effectief communiceren, optimaal samenwerken en het beste uit zichzelf en uit elkaar halen.

Oplossingen

Wil je van gedachten wisselen over de uitdagingen waarmee je organisatie of team geconfronteerd wordt? Ben je op zoek naar maatoplossingen om het beste uit je team te halen? Plan een afspraak en ik onderzoek graag samen met je waar winst te halen valt.

Workshops

Met de juiste focus, mindset en toolbox zijn we allemaal in staat om persoonlijke en zakelijke ambities te realiseren. In deze workshop deelt Ronnie topsport strategieën die je helpen met het verleggen van grenzen en bevrijden van potentieel.

Mensen leren praktische strategieën die helpen om effectief met elkaar te communiceren. Dit verbetert de kwaliteit van de onderlinge relaties, de manier van samenwerken en heeft een positieve impact op de productiviteit.

Over Ronnie

Ronnie Couwenberg coacht en traint ondernemers, topsporters en professionals die het beste uit zichzelf willen. Hij helpt hen bij: identiteitsontwikkeling, het toepassen van effectieve mindset strategieën en bij het creëren van teamculturen waarin optimaal presteren centraal staat. Ronnie verzorgt ook workshops die helpen bij het bevrijden van potentieel en het verleggen van grenzen.