Ronnie is een bevlogen coach en inspirator die gespecialiseerd is in leiderschap, brand identiteit, productiviteit en het ontwikkelen van culturen waarin optimaal gepresteerd wordt. De afgelopen 20 jaar heeft hij een toolbox van strategieën samengesteld die impact hebben op persoonlijke- en business ontwikkeling.

Als voetbaltrainer werkte Ronnie onder andere als jeugdtrainer voor PSV Eindhoven. Ook begeleidde hij voetbalprojecten in Japan en China en was daarnaast nog jarenlang hoofdtrainer in de top van het amateurvoetbal. Hij bestudeerde performance experts in zowel sport als business, liet zich begeleiden door meditatieleraren in India en intergreerde effectieve meditatietechnieken in zijn leven. Ronnie werkt samen met ondernemers, leiders, artiesten en topsporters en helpt hen het beste uit zichzelf en uit hun business te halen.

Wil jij je ontwikkeling versnellen en je resultaten verbeteren? 

Tegen welke uitdaging loop je aan?

 • Je wilt knopen doorhakken en zoekt een sparringpartner?
  Ik fungeer als strategisch klankbord, vertrouwenspartner en help je zaken in het juiste perspectief te plaatsen.
 • Je wilt de grip op je team of bedrijf terugpakken?
  Achter de feiten aanlopen kost veel energie. Ik help je met het creëren van duidelijkheid, het aanbrengen van structuur en het formuleren van concrete actiepunten om de grip terug te pakken.
 • Je wilt onderzoeken wie je werkelijk bent?
  Je persoonlijke identiteit is je presence, het kloppende hart achter alles wat je doet en verantwoordelijk voor de emotionele band met je collega’s, relaties en klanten. Ik help je in kaart brengen ‘wie je bent’ en ‘waarom je doet wat je doet’.
 • Je hebt je doelen gerealiseerd en loopt nu vast?
  Ik help je om het innerlijke vuur aan te wakkeren zodat je je energie weer kunt richten op een nieuwe uitdaging.
 • Je wilt effectiever leiding leren geven?
  Ik help je met vraagstukken over persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en bij het creëren van een prestatiecultuur.

Testimonials

Ronnie is een bijzonder mens met de gave je op een prettige manier te confronteren met jezelf. Zijn vragen zijn zeer verhelderend, doordat hij ook hoort wat je niet zegt. Met behulp van metaforen en voorbeelden helpt Ronnie je tot concrete acties te komen om je verder te kunnen ontwikkelen. Hij vertelt je niet wat je moet doen, maar deelt waardevolle lessen met je waardoor je zelf tot het gewenste inzicht komt. Ondanks dat onze persoonlijkheden niet overeenkomen, weet Ronnie tot stappen te komen die passen bij wie ík ben. De gesprekken hebben me geholpen met de juiste mindset en energie de resultaten te boeken waar ik naar zocht.
Sharon van der AaOperationeel directeur bij QUBE ICT Solutions B.V.

Ronnie is puur, enthousiast en inzichtelijk. Voor mij is hij uitgegroeid tot een vertrouwenspersoon die je een spiegel voorhoudt. Gedreven door passie en gespecialiseerd in mindset-coaching laat Ronnie ons inzien dat mindset meer bepalend is voor succes dan talent.

Mario CapteinDirecteur coaches betaald voetbal

Op het moment dat ik het allemaal even niet meer weet, is Ronnie degene die me helpt om alles op een rijtje te zetten. Hij laat me inzien wat op dat moment prioriteit is om de volgende stap te zetten. Aan het begin van een coachsessie is mijn visie wazig en aan het einde van de sessie heb ik kraakhelder wat voor actie ik ga ondernemen. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Ronnie geeft me de kracht om knopen door te hakken en in mezelf te geloven.

Stan BroeksteegVideograaf

Ronnie heeft mij geholpen om mijn mindset als ondernemer te veranderen. Het belangrijkste inzicht wat ik geleerd heb is: leg de nadruk op wat je komt brengen en niet op wat je komt halen. Dit was een 180 graden verandering in mijn denken, en dit heeft me als ondernemer al heel veel positieve dingen gebracht. Ik kan Ronnie van harte aanbevelen als sparring partner of coach.

Laura ConradiOnderneemster

Regelmatig sparren we samen over teamontwikkeling, groepsprocessen of andere interessante onderwerpen. De gesprekken geven structuur, richting en zijn leerzaam. Ronnie zet mij elke keer weer aan het denken en houdt me simpelweg een spiegel voor.

Frank van KempenCoach betaald voetbal