Je wilt het beste uit jezelf halen

Wat jij zoekt zijn oplossingen waardoor weerstanden worden overwonnen, problemen worden opgelost, grenzen worden verlegd en nieuwe inspiratie ontstaat. Iedere keer weer krijgen de ondernemers en professionals die ik coach (en ikzelf ook) veel energie wanneer we dit samen realiseren.

Tegen welke uitdaging loop je aan?

 • Je wilt knopen doorhakken en zoekt een sparringpartner?
  Ik fungeer als strategisch klankbord, vertrouwenspartner en help je zaken in het juiste perspectief te plaatsen.
 • Je wilt de grip op je team of bedrijf terugpakken?
  Achter de feiten aanlopen kost veel energie. Ik help je met het creëren van duidelijkheid, het aanbrengen van structuur en het formuleren van concrete actiepunten om de grip terug te pakken.
 • Je wilt onderzoeken wie je werkelijk bent?
  Je persoonlijke identiteit is je presence, het kloppende hart achter alles wat je doet en verantwoordelijk voor de emotionele band met je collega’s, relaties en klanten. Ik help je in kaart brengen ‘wie je bent’ en ‘waarom je doet wat je doet’.
 • Je hebt je doelen gerealiseerd en loopt nu vast?
  Ik help je om het innerlijke vuur aan te wakkeren zodat je je energie weer kunt richten op een nieuwe uitdaging.
 • Je wilt effectiever leiding leren geven?
  Ik help je met vraagstukken over persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en bij het creëren van een prestatiecultuur.
 • Wil jij deelnemen aan de workshop ‘ontwikkel een business mindset op topsportniveau’?
  Regelmatig verzorg ik deze in-company workshop ook op basis van open inschrijvingen. Lees verder

Ronnie Couwenberg

Over Ronnie

Ronnie Couwenberg coacht en traint ondernemers, topsporters en professionals die het beste uit zichzelf willen. Hij helpt hen bij: identiteitsontwikkeling, het toepassen van effectieve mindset strategieën en bij het creëren van teamculturen waarin optimaal presteren centraal staat. Ronnie verzorgt ook workshops die helpen bij het bevrijden van potentieel en het verleggen van grenzen.

Resultaat coaching

Bij resultaat coaching focussen we ons op het maken van vooruitgang. Iedere stap voorwaarts brengt je dichter bij je doel. Ik prikkel je, daag je uit en help je met het ontwikkelen van een strategisch actieplan zodat jij je ambities realiseert.

RESULTAAT COACHING

 • Looptijd
 • Aantal coach sesies
 • Duur sessie
 • Telefonische ondersteuning
 • Coachlocatie
 • Coaching op locatie

POWER

750ex. b.t.w.
 • eenmalig
 • 1
 • 2 á 3 uur
 • Eindhoven
 • tarief op aanvraag

IMPACT

1.500ex. b.t.w.
 • 3 maanden
 • 3
 • 2 á 3 uur
 • Eindhoven
 • tarief op aanvraag

ULTIMATE

3.000ex. b.t.w.
 • 6 maanden
 • 6
 • 2 á 3 uur
 • Eindhoven
 • tarief op aanvraag

Waar vinden de coachsessies plaats?

De coaching vindt plaats in regio Eindhoven of Veldhoven in een bosrijke omgeving. Mijn ervaring is dat wandelcoaching erg effectief is. Wil je toch liever binnen gecoacht worden dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Ik wil graag op locatie gecoacht worden, is dit mogelijk?

Ja. Ik coach nationaal en internationaal. Als je contact met me opneemt bespreken we het coachtraject, de reisschema’s en de tarieven.

Wanneer ontvang ik de coaching factuur?

Direct nadat je besluit om jezelf te laten coachen ontvang je een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Coach je zowel mannen als vrouwen?

Ja.

Hoe lang duurt een coachsessie?

Een coachsessie strak begrenzen op tijd werkt contraproductief. Als we in flow zitten stroomt de creatieve energie, en kap ik de coaching niet af. Afhankelijk van het moment duurt een coachsessie gemiddeld tussen de twee en drie uur.

Krijg ik telefonische ondersteuning?

Ja. Als je tussen de coachsessies vragen hebt, dan bespreken we deze in een kort telefonisch gesprek om zaken te verduidelijken.

Hoeveel tijd zit er tussen de coachsessies?

Gemiddeld 2 á 3 weken. Deze tijd heb je ook nodig om vragen en inzichten te onderzoeken die tijdens de coaching aan het licht gekomen zijn.

Coach je iedereen?

Nee. Ik werk samen met mensen die ‘echt’ veranderingen willen doorvoeren en die bereid zijn te investeren in persoonlijke ontwikkeling en in de groei van hun business.   

Werk je met vaste opdrachten die een coachee moet uitwerken?

Nee. Mijn job is om je te helpen met het vinden van nieuwe perspectieven en inzichten. Dit is maatwerk.

Wat is je coachstijl?

Ik ben aangenaam confronterend, stel scherpe vragen, ben energiek en innerlijk rustig. Ik luister goed naar je en help je zaken in het juiste perspectief te plaatsen. Ik geloof in het delen van verhalen waarin waardevolle inzichten verpakt zitten. Ik ben resultaatgericht met aandacht voor de relatie.

Wat zijn de ‘voorwaarden dienstverlening’ waaronder de coaching plaatsvindt?

Deze kun je hier ‘voorwaarden dienstverlening Ronnie Couwenberg’ nalezen.

Hardstyle DJ ‘B-Front’ over zijn samenwerking met Ronnie

Ondernemer – Michel van de Sande, over business coaching Costa Rica

Testimonials

Ronnie is een bijzonder mens met de gave je op een prettige manier te confronteren met jezelf. Zijn vragen zijn zeer verhelderend, doordat hij ook hoort wat je niet zegt. Met behulp van metaforen en voorbeelden helpt Ronnie je tot concrete acties te komen om je verder te kunnen ontwikkelen. Hij vertelt je niet wat je moet doen, maar deelt waardevolle lessen met je waardoor je zelf tot het gewenste inzicht komt. Ondanks dat onze persoonlijkheden niet overeenkomen, weet Ronnie tot stappen te komen die passen bij wie ík ben. De gesprekken hebben me geholpen met de juiste mindset en energie de resultaten te boeken waar ik naar zocht.
Sharon van der AaOperationeel directeur bij QUBE ICT Solutions B.V.

Ronnie is puur, enthousiast en inzichtelijk. Voor mij is hij uitgegroeid tot een vertrouwenspersoon die je een spiegel voorhoudt. Gedreven door passie en gespecialiseerd in mindset-coaching laat Ronnie ons inzien dat mindset meer bepalend is voor succes dan talent.

Mario CapteinDirecteur coaches betaald voetbal

Regelmatig sparren we samen over teamontwikkeling, groepsprocessen of andere interessante onderwerpen. De gesprekken geven structuur, richting en zijn leerzaam. Ronnie zet mij elke keer weer aan het denken en houdt me simpelweg een spiegel voor.

Frank van KempenCoach betaald voetbal

Ronnie heeft mij geholpen om mijn mindset als ondernemer te veranderen. Het belangrijkste inzicht wat ik geleerd heb is: leg de nadruk op wat je komt brengen en niet op wat je komt halen. Dit was een 180 graden verandering in mijn denken, en dit heeft me als ondernemer al heel veel positieve dingen gebracht. Ik kan Ronnie van harte aanbevelen als sparring partner of coach.

Laura ConradiOnderneemster

Door mijn verleden en alles wat ik heb meegemaakt, had ik veel woede en verdriet in me waar ik me geen raad mee wist. Ik was nog boos op alles en iedereen die me pijn heeft gedaan. Dankzij Ronnie en het mediteren ben ik anders gaan denken. Veel positiever. Ik heb geleerd om te vergeven in plaats van de woede in me op te sluiten en boos te blijven. Ik heb geleerd om los te laten hoe moeilijk ik het vond en hoeveel verdriet ik had. Ik heb altijd gedacht dat het mij nooit zou lukken, maar dankzij de gesprekken met Ronnie Couwenberg is het mij ook gelukt en dat geeft me veel rust. Ik heb ook geleerd van mezelf te houden en mezelf te waarderen.

Homeira JawanbakhtTandartsassistente

Vanaf onze eerste ontmoeting, ongeveer 10 jaar geleden, voeren Ronnie en ik regelmatig lange gesprekken. Het onderwerp is dan vaak hoe het leven zich aan ons ontvouwt en hoe we daar het beste op kunnen reageren met onze mindset, ons handelen, onze focus. Kortom: hoe we kunnen omgaan met de nieuwe realiteit van het NU. Ronnie heeft daar een heel goede kijk op! Hij heeft de gave om kwaliteiten als intuïtie, wijsheid, kennis, duidelijkheid en inzicht samen te brengen en te verwoorden.

Ronnie kan ook heel confronterend zijn als dat nodig is. Maar het enige waarmee hij je confronteert is JE ZELF. Om iets duidelijk te maken gebruikt Ronnie vaak metaforen en verhalen en ervaringen uit zijn eigen leven. Ronnie is liefdevol en geduldig en kan heel goed luisteren. Voor mij is hij een leraar, alles wat hij mij leert is voor mij heel waardevol.

Claartje BakenCoach

Dankzij de persoonlijke gesprekken met Ronnie heb ik de juiste balans kunnen vinden tussen werk en privé. Ik geniet weer van de leuke dingen thuis en in die mindset ga ik ook van én naar het werk. Soms is het niet leuk om geconfronteerd te worden met je gedrag en wat je doet, maar Ronnie is straight to the point en draait nergens omheen. Dit is wat ik nodig had om zo te veranderen en de balans terug te vinden in mijn leven.

Ruud van RensDocent middelbaar onderwijs