• Persoonlijk leiderschap en meditatie Costa Rica 2019

  Wil jij 14 dagen intensief in jezelf investeren, grenzen verleggen en daadwerkelijk een transformatie realiseren?

De beste manier om succesvol veranderingen te realiseren is door 14 dagen intensief gecoacht en begeleid te worden in een inspirerende omgeving. Leer strategieën en ontwikkel nieuwe perspectieven die je helpen door te breken naar het volgende niveau.

Ronnie is een bevlogen coach en inspirator die gespecialiseerd is in leiderschap, brand identiteit, productiviteit en het ontwikkelen van culturen waarin optimaal gepresteerd wordt. De afgelopen 20 jaar heeft hij een toolbox van strategieën samengesteld die impact hebben op persoonlijke- en business ontwikkeling.

Als voetbaltrainer werkte Ronnie onder andere als jeugdtrainer voor PSV Eindhoven. Ook begeleidde hij voetbalprojecten in Japan en China en was daarnaast nog jarenlang hoofdtrainer in de top van het amateurvoetbal. Hij bestudeerde performance experts in zowel sport als business, liet zich begeleiden door meditatieleraren in India en intergreerde effectieve meditatietechnieken in zijn leven. Ronnie werkt samen met ondernemers, leiders, artiesten en topsporters en helpt hen het beste uit zichzelf en uit hun business te halen.

Doorbraken realiseren

Wat zou je écht graag willen realiseren? Wie moet je daarvoor worden? Welke doorbraak wil je creëren? Veel mensen hebben ambities, maar het hebben van ambities is niet moeilijk. De werkelijke uitdaging ligt in het realiseren ervan. Velen beginnen met veel enthousiasme aan een nieuw doel maar verliezen de energie om door te zetten wanneer ze met weerstand worden geconfronteerd. Weerstand komt in allerlei vormen voor. Beperkende overtuigingen, heftige emoties, vermoeidheid of je vindt niet de juiste mensen en oplossingen. Deze weerstand verhindert je om dichterbij je doel te komen en creëert stress, frustratie en soms wanhoop. Hoe ga je er nu toch voor zorgen dat er een doorbraak plaats gaat vinden?  

Missie

Mijn missie tijdens deze coachreis in Costa Rica is om jou te helpen om in 14 dagen die doorbraken te realiseren die je leven transformeren. De afgelopen 20 jaar heb ik een toolbox van strategieën samengesteld die impact hebben op persoonlijke- en business ontwikkeling. Als voetbaltrainer heb ik jaren in een prestatieklimaat gewerkt en veel ervaring met groepsprocessen, talentontwikkeling, leiderschap en het creëren van een culturen waarin optimaal gepresteerd wordt. Ik heb performance experts in zowel sport als business bestudeerd, mezelf verdiept in in bewustwording en meditatie en veel ervaring opgedaan als coach van ondernemers, leiders, artiesten en topsporters.

Coaching

Tijdens deze coachreis ga ik je intensief coachen, inspireren en strategieën leren die essentieel zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Als jij het commitment aangaat om 14 dagen intensief in jezelf te investeren dan beloof ik jou een doorbraak naar een nieuwe werkelijkheid. Ik kijk ernaar uit je te helpen met het realiseren van jouw doorbraken.

Pura Vida,

Ronnie Couwenberg

Programma coachreis

Alle programma’s worden volledig op maat aangeboden,
zodat de impact hiervan optimaal is.

Resultaat coaching

Je krijgt intensieve feedback op topsportniveau, gaat grenzen verleggen en transformatie realiseren.

Training

Je leert strategieën die je helpen om effectief keuzes te maken, je emoties te managen en gefocust te blijven onder alle omstandigheden.

Meditatie

Je leert krachtige meditatietechnieken waardoor je bewustzijn verruimt en je innerlijke rust gaat ervaren.

Sport

Een vroege strandwandeling, een workout of een duurloop vormen de start van de dag om deze vervolgens vol energie te beginnen.

Outdoor activiteiten

Fantastische activiteiten zoals: canopy, snorkelen, hiken en raften voeden je spirit en creëren onvergetelijke ervaringen.

Actieplan

Tijdens de coachreis ontwikkelen we samen een strategisch actieplan om verworven inzichten ook daadwerkelijk te borgen in je dagelijks leven.

Persoonlijk leiderschap en meditatie Costa Rica

Werkvormen en verdiepende inzichten zijn gebundeld in het ‘Persoonlijk leiderschap en meditatie’ boek.

Klantervaringen

Bastiaan Kuijlaars
Owner BNS Data Logistics BV

Na een periode van 14 dagen intensief met Ronnie optrekken in Costa Rica, kan ik alleen maar terugblikken op een onvergetelijke ervaring. Ik leerde onder andere hoe belangrijk het bewaken en zorgdragen van de innerlijke rust is en heb daarnaast veel gehad aan onze gesprekken. De coachreis naar Costa Rica met Ronnie is echt een aanrader.

Jorrit Schiks
Directeur Netwerken Nederland

Voorafgaand aan de Coachreis naar Costa Rica heb ik samen met Ronnie duidelijk geformuleerd wat ik wilde bereiken. Ik ben met meer naar huis gegaan dan ik had verwacht. Een inzicht waar ik me tijdens deze coachreis echt bewust van ben geworden is dat ik veel daadkrachtiger keuzes ga maken. Voor mij was het een topervaring die ik 100% aanbeveel aan andere ondernemers.

Michel van de Sande
Horeca ondernemer

Ronnie heeft mij geholpen zowel privé als zakelijk positieve veranderingen door te voeren. Hij is straight to the point, draait nergens omheen en confronteert je met de realiteit. Dit heeft mij geholpen om belangrijke keuzes te maken in mijn bedrijf maar ook in mijn privé leven.  Ik geef zowel Ronnie als de coachreis naar Costa Rica een 5-sterrenrecensie.

Investering

BUSINESS COACHING COSTA RICA

17 mei. t/m 1 jun. 2019
 • Resultaat coaching & meditatie
 • Sport- en outdoor activiteiten
 • Boek: Persoonlijk leiderschap en meditatie
 • Lodges / hotels
 • Eten en drinken
 • Transport 4x4 auto
 • Vliegticket
 • Individueel boeken mogelijk
 • Groep

All-in

25.000ex. b.t.w. per persoon
 • max. drie personen

Wat kan ik van het coach programma verwachten?

Het coach programma wordt volledig op maat aangeboden. Dagelijks voeren we coachgesprekken en heb je tijd om aantekeningen te maken en opdrachten uit te werken. Daarnaast zullen veel gesprekken spontaan plaatsvinden, omdat we dagelijks intensief met elkaar optrekken. Deze spontane gesprekken leveren vaak een schat aan informatie op.

Als ik wil deelnemen aan deze coachreis vindt er dan een intakegesprek plaats?

Ja. We gaan twee weken intensief samenwerken, dus er moet van beiden kanten een goede klik zijn. Een eerste kennismaking is telefonisch, een tweede gesprek gaat altijd via een persoonlijke afspraak. 

Is deze coachreis voor zowel mannen als vrouwen?

Ja. Ik coach zowel mannen als vrouwen. Het belangrijkste uitgangspunt dat ik hanteer om je te coachen is dat je ‘hongerig’ bent om jezelf te ontwikkelen. Er moet een commitment zijn om het beste uit jezelf te halen. Als ik daar niet van overtuigd ben, coach ik je niet.  

Welke kosten kan ik in Costa Rica verwachten?

In deze coachreis zijn: Ticket, hotelovernachtingen, maaltijden, excursies, outdoor activiteiten en het vervoer allemaal bij de prijs inbegrepen. Extra uitgaven zoals: souvenirs kopen zijn voor eigen rekening. In Costa Rica is de lokale munteenheid de Colon, maar Amerikaanse Dollars worden ook overal geaccepteerd. Bovendien is het bijna overal mogelijk om met creditcard te betalen.

Is deze coachreis fiscaal aftrekbaar?

Ja. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.

Wanneer moet de factuur betaald zijn?

Wanneer je besluit om deel te nemen aan deze coachreis, ontvang je van mij binnen een paar werkdagen een factuur. Tickets, hotels, outdoor activiteiten en excursies worden pas definitief geboekt wanneer de factuur voldaan is.

Ben ik goed verzekerd?

Zeer zeker! Op het moment dat je besluit om te investeren in deze coachreis boek ik direct een reis- en annuleringsverzekering bij ‘Allianz Global Assistance’. Medische kosten, digitale producten en bijzondere sporten zijn allemaal goed verzekerd.

Door wie worden de outdoor activiteiten georganiseerd?

Alle outdoor activiteiten worden geboekt bij gecertificeerde organisaties waar veiligheid voorop staat. Sommige activiteiten zoals raften (bevaren van wildwater) dragen altijd een bepaald risico met zich mee. De verantwoordelijkheid om hieraan deel te nemen ligt volledig bij jezelf.

Wat als ik bepaalde activiteiten niet wil doen?

Deze coachreis wordt volledig op maat voor je gemaakt; in het intakegesprek brengen we je voorkeuren duidelijk in kaart en stemmen het programma hierop af. 

Welk vervoersmiddel gebruiken we in Costa Rica?

We hebben in Costa Rica een 4×4 auto tot onze beschikking waarmee we zelf van de ene naar de andere locatie rijden. Als je wilt, mag jij ook rijden in deze auto. Echter is het wel noodzakelijk om je rijbewijs mee te nemen naar Costa Rica. Mocht je hier geen zin in hebben dan is dat ook geen punt. Autorijden is voor mij namelijk geen enkel probleem!

Waar overnachten we?

We verblijven in drie- en viersterren hotels of lodges. Het kan zijn dat je in het programma een regenwoud experience van enkele dagen wilt opnemen. We verblijven dan gewoon in hutjes midden in de jungle. Dit is back to basic, verwacht daar geen bubbelbad.

Moet ik een visum hebben voor Costa Rica?

Nee.

Moet ik mezelf laten inenten?

Ja, dit is wel verstandig. Laat je voorlichten door je huisarts of kijk op Reisprik voor meer informatie.

Is het mogelijk om deze coachreis het gehele jaar door te boeken?

De eerste coachreis in 2019 heeft plaatsgevonden van 25 jan. t/m 8 feb. de tweede reis staat gepland van: 17  mei. t/m 1 jun. 2019. Op het moment dat jouw agenda en de mijne het toelaten en er tickets beschikbaar zijn, is het boeken van een alternatieve datum een optie.

Heb ik ook voldoende tijd voor mezelf?

Natuurlijk. We hebben allemaal tijd voor onszelf nodig en er is ruimte om je terug te trekken.

Hoe zit het met de vliegtickets?

De vliegreis naar Costa Rica duurt tussen de 10 en 11 uren. Vanaf oktober t/m maart vliegt KLM vanaf Amsterdam enkele keren per week rechtstreeks naar Costa Rica. Vanaf april t/m september zijn de vluchten indirect; standaard zit in dit pakket een economy ticket. Businessclass vliegen is optioneel, er wordt dan wel een meerprijs berekend.