• Persoonlijk leiderschap en meditatie

  Business Coaching Costa Rica 2019

Sommige coachreizen creëren net iets meer impact.

Intensieve coaching, sportieve activiteiten en fantastische natuur inspireren
je om ook in de toekomst het beste uit jezelf te blijven halen.

Wanneer heb je voor het laatst echt in jezelf geïnvesteerd?

Business Coaching 

Costa Rica 2017

Ondernemer Michel van de Sande 

over Costa Rica 2017

Business coaching Costa Rica 2019

COACHING IN COSTA RICA

15 dagen
 • 25 jan. t/m 9 feb. 2019
 • directe vlucht vanaf Amsterdam
 • reis en annuleringsverzekering
 • overnachingen in 3 en 4 sterren lodges/hotels
 • ontbijt, lunches, diners
 • onbeperkt water, koffie, fris, etc.
 • raften, snorkelen, kayakken
 • canopy, hiking, moutainbiken
 • entree natuurparken
 • transport 4x4 auto
 • dagelijks individuele/groeps coaching

All Inclusive

15.000per persoon ex. b.t.w.

Business Coaching 

Costa Rica 2019

Je wilt doorbraken creëren, nieuwe inzichten vergaren
en een fantastische ervaring beleven.

Wat kan ik van het coach programma verwachten?

Het coach programma wordt volledig voor je op maat gemaakt. Dagelijks voeren we coachgesprekken en heb je tijd om aantekeningen te maken en opdrachten uit te werken. Daarnaast zullen veel gesprekken spontaan plaatsvinden, omdat we dagelijks intensief met elkaar optrekken. Deze spontane gesprekken leveren vaak een schat aan informatie op.

Als ik wil deelnemen aan deze coachreis vindt er dan een intakegesprek plaats?

Ja. We gaan twee weken intensief samenwerken, dus er moet van beiden kanten een goede klik zijn. Een eerste kennismaking is telefonisch en een mogelijk tweede gesprek gaat altijd via een persoonlijke afspraak. 

Is deze coachreis voor zowel mannen als vrouwen?

Ja. Ik coach zowel mannen als vrouwen. Het belangrijkste uitgangspunt dat ik hanteer om je te coachen is dat je ‘hongerig’ bent om jezelf te ontwikkelen. Er moet een commitment zijn om het beste uit jezelf te halen. Als ik daar niet van overtuigd ben, coach ik je niet.  

Welke kosten kan ik in Costa Rica verwachten?

Je boekt een all-inclusive reis: je ticket, hotelovernachtingen, maaltijden, vervoer, excursies en sportactiviteiten zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Extra uitgaven zoals: een avondje uit of souvenirs kopen zijn voor eigen rekening. In Costa Rica is de lokale munteenheid de Colon, maar Amerikaanse Dollars worden ook overal geaccepteerd. Bovendien is het bijna overal mogelijk om met creditcard te betalen.

Is deze coachreis fiscaal aftrekbaar?

Ja. Laat je hierover informeren door je accountant of belastingadviseur.

Wanneer moet de factuur betaald zijn?

Wanneer je besluit om deel te nemen aan deze coachreis, ontvang je van mij binnen een paar werkdagen een factuur. Tickets, hotels, sportactiviteiten en excursies worden pas definitief geboekt wanneer de factuur voldaan is.

Ben ik goed verzekerd?

Zeer zeker! Op het moment dat je besluit om te investeren in deze coachreis boek ik direct een reis- en annuleringsverzekering bij ‘Allianz Global Assistance’. Medische kosten, digitale producten en bijzondere sporten zijn allemaal goed verzekerd.

Door wie worden de bijzondere sportactiviteiten in Costa Rica georganiseerd?

Alle sportactiviteiten worden geboekt bij gecertificeerde organisaties waar veiligheid voorop staat. Sommige activiteiten zoals raften (bevaren van wildwater) dragen altijd een bepaald risico met zich mee. De verantwoordelijkheid om hieraan deel te nemen ligt volledig bij jezelf.

Wat als ik bepaalde activiteiten niet wil doen?

Deze reis wordt volledig op maat voor je gemaakt; in het intakegesprek brengen we je voorkeuren duidelijk in kaart en stemmen het programma hierop af. Niets wordt je verplicht.

Welk vervoersmiddel gebruiken we in Costa Rica?

We hebben in Costa Rica een 4×4 auto tot onze beschikking waarmee we zelf van de ene naar de andere locatie rijden. Als je wilt, mag jij ook rijden in deze auto. Echter is het wel noodzakelijk om je rijbewijs mee te nemen naar Costa Rica. Mocht je hier geen zin in hebben dan is dat ook geen punt. Autorijden is voor mij namelijk geen enkel probleem!

Waar overnachten we?

We verblijven in drie- en viersterren hotels of lodges en iedereen heeft zijn eigen kamer. Het kan zijn dat je in het programma een regenwoud experience van enkele dagen wilt opnemen. We verblijven dan gewoon in hutjes midden in de jungle. Dit is back to basic, verwacht daar geen bubbelbad.

Moet ik een visum hebben voor Costa Rica?

Nee.

Moet ik mezelf laten inenten?

Ja, dit is wel verstandig. Laat je voorlichten door je huisarts of kijk op Reisprik voor meer informatie.

Is het mogelijk om deze coachreis het gehele jaar door te boeken?

De reis staat gepland van: 25 jan. t/m 9 feb. 2019. Op het moment dat jouw agenda en de mijne het toelaten en er tickets beschikbaar zijn, is het boeken van een alternatieve datum een optie.

Heb ik ook voldoende tijd voor mezelf?

Natuurlijk. We hebben allemaal tijd voor onszelf nodig en er is ruimte om je terug te trekken.

Hoe zit het met de vliegtickets?

De vliegreis naar Costa Rica duurt tussen de 10 en 11 uren. Vanaf oktober t/m maart vliegt KLM vanaf Amsterdam enkele keren per week rechtstreeks naar Costa Rica. Vanaf april t/m september zijn de vluchten indirect; standaard zit in dit pakket een economy ticket (comfort). Businessclass vliegen is optioneel, er wordt dan wel een meerprijs berekend.

Business coaching Costa Rica 2019