Bestel DiSC profiel

Wil je als ondernemer of leider inzicht in je eigen voorkeursgedrag om nog effectiever te communiceren? Neem je een nieuwe werknemer aan en gebruik je het DiSC profiel als een leidraad voor het sollicitatiegesprek? Bestel dan nu direct een Everything DiSC Workplace profile online. Wil je hulp bij de ontwikkeling van je team of bij het creëren van een prestatiecultuur? Neem dan gerust contact met me op.

Investeer in de verbetering van communicatie, relaties en effectiviteit

[go_pricing id="everything-disc"]

**Heb je meerdere of regelmatig ‘Workplace Profiles’ nodig neem dan contact met me op.

Hoe gaat het proces in zijn werking nadat ik de aankoop heb gedaan?

Na je betaling ontvang je van mij een e-mail waar je diverse gegeven invult zoals: welke naam er aan het ‘Workplace Profile’ mag worden toegewezen en naar welk e-mailadres de activatielink gestuurd mag worden. Gedetailleerde info vind je terug in de mail. Nadat ik de gevraagde gegevens terug ontvangen heb, verstuur ik binnen 24 uur de activatielink voor het ‘Workplace Profile’.

Hoe werkt het invullen van een Workplace DiSC Profile?

Het invullen van het Everything DiSC Workplace Profile zal ongeveer 15-20 minuten duren en gebeurt online. Direct nadat je klaar bent met het invullen van de vragenlijst, ontvang je het rapport als een PDF bestand in je mailbox.

Ik koop het Workplace Profile voor iemand anders (bijvoorbeeld een nieuwe collega), is het mogelijk dat ik het Workplace Profile ook in mijn mailbox ontvang?

Ja. Ik vraag je hier specifiek na in de mail die je van me ontvangt. In het kader van de privacywet, moet je wel toestemming hebben van degene die het ‘Workplace Profile’ invult.

Ontvang ik een b.t.w. factuur?

Ja. Zodra je betaald hebt ontvang je direct een factuur inclusief 21% b.t.w in je mailbox.

Is het Everything DiSC Workplace Profile nauwkeurig?

Ja. Everything DiSC werkt met ‘adaptive testing’. Dit betekent dat de vragenlijst zich aanpast afhankelijk van het gegeven antwoord. Dit zorgt voor een nauwkeurige uitkomst.

Wat is het doel van een comparison report?

Werk je intensief met je collega of business partner samen en willen jullie de communicatie nog beter op elkaar afstemmen? Dan is het mogelijk om twee workplace profielen te combineren tot een ‘comparison report’. Een comparison report is een op maat gemaakt rapport om effectief met de ander samen te werken.

Over Ronnie

Ronnie Couwenberg coacht en traint ondernemers, topsporters en professionals die het beste uit zichzelf willen. Hij helpt hen bij: identiteitsontwikkeling, het toepassen van effectieve mindset strategieën en bij het creëren van teamculturen waarin optimaal presteren centraal staat. Ronnie verzorgt ook workshops die helpen bij het bevrijden van potentieel en het verleggen van grenzen.